lördag 22 januari 2011

Vår i soffan

Det är kväll. Vi pysslar lite här hemma. Spelar Carcasonne, spelar på läppen. Jag syr vimplar till Elsas rum och kollar bloggstatistik. Blogger påstår att tre stycken har hittat till min blogg genom att söka på "fina huj". Eh... vadå??

Förra veckan fick jag för mig att sy ett nytt kuddfodral till soffan. Ska det inte vara lite pastelligt nu till våren tänkte jag och plockade fram söta tyger. Mycket sötare än vad jag vanligtvis föredrar, men det blev riktigt trevligt!

När jag lade ut lapparna ansträngde jag mig för att det inte skulle bli diagonala rader av varje färg. Men jag måste ha fipplat till det när jag sydde ihop, för jag ser dom där raderna väldigt tydligt nu. Men det gör inget. Den blev fin ändå!

Tygerna är från Stoff och Stil och från loppis (det randiga). Baksidan är också randig, och den längtar efter knappar.

Jag längtar efter att sy, ännu mer. Elsa har fått en body idag, jag ska fota imorrn. Jag börjar få riktig kläm på det nu, och det är helt galet roligt! Sy sy sy. Men inte mer idag. Nu får det bli sängen. Godnatt fina bloggläsare!

5 kommentarer:

Liten Lucky sa...

FINT!! Det är roligt med lapptäcken och lappkuddar. Jag har en hel hög lappar pa lager, de skall bara sys ihop. Men man maste ha lust (och tid) just till det...

Trevlig söndag imorgon!

Ulla sa...

Fin vår Anna från Ulla där allt är vitt och det är -23C.
Ulla

Frugan sa...

Va fint det blev =) Men var i blogger kollar man sånt??

Frugan sa...

Tack Anna! =)

HAHA! Hur har jag missat det?! Det var ju inte alls svårt att hitta!

Frugan sa...

Har lagt till dig i min lista med favoritbloggar förresten! (Oj vad många kommentarer det blev nu!)