torsdag 24 februari 2011

Jag har en väldigt snäll man...
...som vet vad som gör mig glad! När vi bodde i stan blev det ganska ofta blommor och ibland en tidning. För några veckor sedan ringde han och var lite kryptisk... du har inte fått något meddelande idag? Snart pep det till i telefonen och jag hade ett paket att hämta ut.

Han hade beställt Elsebeth Gunters smått klassiska bok, Börnetöj du selv kan sy. I och för sig i tron att det var Ulla welinders Sy og strik børnetøj 0-3 år (som vi tidigare tittat på). Men ändå! 

Hemma i brevlådan låg ytterligare två böcker, traderafynd. Den ena var lite väl åtti, kom vi överens om. Men den andra är säkert användbar. Väldigt glad blev jag hur som helst!

Så, vad är det bästa ni sytt ur Gunters bok? Är det något man bör tänka på ang. storlek osv? Omlottunikan och "spencer-kjolen" är sånt jag är sugen på...

4 kommentarer:

familjenstrom sa...

Anna, du är grym! Jag blir så imponerad och inspirerad av dig! Men en fråga bara, hur hinner du?! Sover du inte eller?
Kram!

Slow-Eva sa...

Vilken make!
Jag fick själv Gunthers bok i julklapp av min :)
Jag har hittills bara sytt blusen på s10 som jag ändrat om ganska mycket nu :)
Men jag är sugen på så mycket mer i den!

Unknown sa...

Tack för sypepp! Jag får återkomma när jag kör fast... ;) Vad roligt att du har fått Gynthers bok, jag har beställt den och den borde komma vilken dag som helst (hittade den bra relativt billigt på ett norskt antikvariat, på tradera blev den helt orimligt dyr).

Petra sa...

Var tydligen inloggad som min man.... :)
/Petra (alias gnodzilla)