fredag 4 februari 2011

Till en nyföding + Elsa hälsar!Jag har sytt mitt första set till en nyföding! Å så roligt det var, och nu kan jag sy hjälmmössor också. Tjoho! Den bruna färgen blev så dassig på bilden, men den är mörk och fin i verkligheten.

 
 


Tyger från Jny, mudd från Ohlsons. 
Mönster från Ottobre 5/2006, med små ändringar.


Och så en hälsning från Elsa:Jag är en stor tjej nu, 10 månader. Jag hasar på rumpan och upptäcker världen. Snabbast är jag när mamma öppnar diskmaskinen. Den är så spännande!
Jag är jättebra på att pussas, både i luften och på riktigt. 
Om man säger nej, då skakar jag på huvet. Jag fattar mer ön ni tror!
Jag kan säga titta och mamma och tatt. Tatt kan betyda tack eller katt eller något annat lämpligt. Det beror på vem som tolkar.Hejdå från mig!
Ps. Yoghurt är smaskens!

3 kommentarer:

Fröken Pimpinett sa...

Jättefina kläder! Vad är det med barn och diskmaskiner? Här hemma har jag en tjej som vill hjälpa till att plocka ur diskmaskinen, oavsett om det är ren eller smutsig disk. Att försöka krypa in i diskmaskinen är en annan hobby för lilla T också :)

Siri... sa...

Diskmaskinen är populär härhemma (i vårt hus) oxå. Och dammsugaren. Man ska suga på munstycket, det hörs väl på namnet?!

De flesta tyger är från Kupan och Myrorna, men några från B&B. I morgon öppnar ju en ny potentiell tygfälla när Erikshjälpen slår upp sina portar. Jag har så svårt att lämna ett fint tyg när jag ser ett, trots att jag har många redan. Jag behöver bara hitta ett bra mönster på förklädesklänning och hänglsebyxor för det är det jag ser framför mig när jag köper.

Doris_Assar sa...

Åh, kul att ha hittat hit! Jag lägger till dig på min lista, hoppas det är ok?
Ser nedan att du sytt en liknande "knäppning" som jag just gjort. Men det var inte här jag såg det (tror jag??) Jättefint hur som!! :-)