lördag 20 augusti 2011

Tuffa jeans

När jag hade sytt den här bodyn kände jag mig sugen på att sy ett par matchande byxor. Såklart. Jag ville ha något jeansliknande och kom att tänka på chambreyn jag köpte på stoff och stil i somras. Perfekt till mjuka små bebisben.Bakfickorna gör hela byxan tycker jag, eftersom jag lät kanterna vara råa. En fin detalj!

Passar på att slänga in en bild på några mössor jag var och lämnade idag på Fröjd Hantverk. Nu börjar det bli mösstider igen, och det gör mig faktiskt inte så mycket! :)


Ursäkta dagens suddiga bilder, men så kan det gå när man ska fota med en ivrig 1,5-åring runt benen. Elsa är förresten inne i en väldigt rolig period. Hon lär sig nya ord varje dag och är snart uppe i 100-talet ord (ska nog sluta räkna nu :)) Igår när hon fick syn på sin rödluvantunika sa hon: diniii (kanin) och började göra rörelserna till " i ett hus vid skogens slut". Mycket gulligt tyckte mamma :)

6 kommentarer:

Två Små Gryn sa...

Tuffa byxor, fina mössor och visst är det kul med de små och deras utveckling!

Emilia sa...

Absolut tuffa!

Apropå fotograf, så tycker jag nog att Magnus får ganska godkänt för sjalkortet ;) Supersnygg sjal hursomhelst!

Memmels morot sa...

Fina byxor, och absoult, fickorna gör allt! Jag får nog försöka avancera lite från muddbyxorna...

Synd att du inte kan komma ikväll, hoppas det ordnar sig till lördag! Vi spar ltie grejer till dej, det är ju broderitema i två veckor faktiskt :-).

Smilla sa...

Snygga byxor!
Läckert med råa kanter på fickorna!

teresa sa...

Såg ditt förra inlägg. Mia i sjöboden är en av mina bästa barndomsvänner o å, så mycket kul vi haft i den sjöboden innan den blev affär/café. Fikade ni på bryggan? Älskar den utsikten.

Fiffiga Systrar sa...

så duktig du är på att sy! Superfina byxor och härliga mössor!Första kiken här, kul! Mvh emelie