tisdag 17 april 2012

Mammas favorit

Härliga tisdag! På tisdagar och torsdagar slutar jag tidigt och då brukar jag och Elsa hitta på lite lagoma projekt. Typ gå till parken eller åka och handla. 

Idag var vädret hemskt och kylskåpet fullt så vi styrde upp ett bullbak! Jag har inte bakat med Elsa förut, men det gick så bra! Ställa ut formar, hälla i ingredienser, mortla kardemumma. Och så fick hon en egen liten bulldeg som hon glatt kavlade på medans jag lekte bagare och gjorde 50-talet kanelbullar. Sånt gör mig stolt, över mig själv som mamma, att jag ser möjligheter istället för hinder, något som inte har varit självklart i mitt föräldraskap.

Nu sover lillskruttan, och vi sitter i soffan med bullar i magen. Härligt!

Passar på att visa er en klänning som jag tycker väldigt mycket om. Fotot är kanske inte det bästa, men bättre än ingen bild alls!


Det är klänningen Mail Express från Ottobre 1/2012 i Ohlssons fina jersey. Tyvärr har jag inte fått på den på Elsa än. Magnus försökte prova den på henne i fredags, men hans kommentar var bara: Hon hatade den. Haha. Det går nog över.

Förresten, ang Ottobre, vad tycker ni om nya numret? Blev lite sugen på puffärms-t-shirten, lilla singoallan och hoodien. Vad har ni spanat in er på?

8 kommentarer:

Emilia sa...

Jättefin klänning - hoppas hon ändrar sig om den! Det tog E 2 månader att vilja ha Pippitröjan jag slitsamt stickat åt honom, men det gick till slut ;)

Lill-Fia Bus sa...

Jättefin klänning! Gillar modellen och är sugen på att testa att sy den..

Nya numret av Ottobre... Är lite sugen på att sy modellen med kortärmad tröja och v-ringning. Gillade också modellen med lite puffärm.

Nilla sa...

Men varför ska du sy allt jag tänker på innan jag hinner?! Blir en blå och rosa här ändå! Jättefint!

Jonna sa...

Jag har inte ens sett nya Ottobrenummret:(
Klänningen var jättefint. Jag är supersugen på att köpa randig trikå från Ohlssons nu bara för att du bloggar så mkt om den och jag inte vill att den ska ta slut. Allmänt tygköparstopp, bilreparation på tio tusen (!) och ett bröllop att finansiera sätter dock effektivt stopp för det...

Jag brukar också bara med Ingrid, och laga mat med för den delen, ända sen hon slutade äta allt så går det finfint! Lite skräpigare än vanligt efterråt men man kan ju städa:)

Syserine sa...

Älsker färgkombon!

Alice BraLLan sa...

Underbar klänning. Mumsfillibabba. Hoppas hon ändrar sig. Ludvig har olika (starka) åsikter om sin kläder var och varannan dag.

Sandra sa...

Söt i fina färger!

Dödergök sa...

Jättefin klänning! En sån vill jag ha, måste börja sy lite igen så fort renoveringen är klar. (Om man nu någonsin blir klar.)