onsdag 6 februari 2013

Jag kan om jag vill

Förra veckan gav jag mig på det här med trevik i kantbandaren. Förvånande nog funkade det på första försöket! Det blir ofta röda kantband här hemma, och jag tycker stoff och stils röda mudd är så snygg i färgen. Min favoritröd helt enkelt.

Här är en body i Jnys utryckningsfordon tillsammans med ränder från Ernst. Just de svarta ränderna är så otroligt mjuka och sköna i kvalitén! 
Bodyn är i storlek 74 och herrelös. 200 kr + porto.

När jag ändå höll på så blev det en body till Erik i pippiklövern från Liandlo. Ett av mina absoluta favorittyger som tyvärr inte säljs längre...

Jag bestämde mig för att ge knäppning i raglanskärningen en till chans och det blev helt ok. Återstår att se hur den sitter på, men det här är i storlek 80 så jag hoppas att det dröjer ett tag innan den passar. Nån måtta får det vara med tillväxten! :)

På den här bodyn gick det inte riktigt lika bra med treviket. Stygnen blev kortare och kortare utan att jag vet varför. Interlock är fortfarande favoriten när det kommer till kantning, men mudd funkar ibland. Nu vet jag ju att jag kan om jag vill iallafall!

2 kommentarer:

Le Petit sa...

Vilka fina bodysar! Gillar också det där klövertyget men köpte det aldrig, som tur är har jag fått tag på det på tygsamlarna :).

annas alster sa...

Ja det mesta verkar gå att få tag på på samlarna, men det gäller att vara snabb! :)