torsdag 7 februari 2013

Var är ni?

Ibland om kvällarna när jag inte orkar sy så fantiserar jag om tyger jag skulle vilja köpa... :) Just nu funderar jag på något av dessa - vad tycker ni?


Dessutom undrar jag lite var ni har tagit vägen? Kommentarerna blir färre och färre här. Spanar ni bara, eller gillar ni på min facebooksida istället? Eller har ni problem med det tekniska? Eller syr jag bara tråkiga saker? :) Säg gärna hej, jag saknar er!


23 kommentarer:

Linnéa sa...

Brukar kika in lite då och då! Ibland blir det kommentar, tyvärr inte alltid men du syr alltid jätte fina plagg. Har samma problem med att det inte blir så många kommentarer på bloggen fast det är en hel del besökare. Kanske hinns det inte med när det finns så mycket bloggar men visst är det kul att få en kommentar även om det bara blir ett ord.

Ulla PE sa...

Jag smygkikar lite, men det är klart man ska kommentera :)Gillar det mellersta tyget extra mycket.

annas alster sa...

Tack för att du kommenterar idag! Många surfar kanske främst från mobilen, som jag, och då tycker jag att det är lite jobbigare att kommentera. Dumt! Ibland sätter jag mig vid datorn och kör en kommenteringsrunda bland det fina jag har sett på senaste!

annas alster sa...

Kul att höra från en av de hemliga läsarna!

Anna sa...

Läser ofta, beundrar och suktar efter mera sytid själv.... :)

Anna sa...

Läser ofta, beundrar och suktar efter mera sytid själv.... :)

Solmyranna sa...

Här är en till "tjuvkikare" :D Jag älskar verkligen dina alster och blir otroligt inspirerad att sparka igång min overlock! Fick en värstingmaskin av maken när jag fyllde 30, men sen fick vi barn nr 2... Och nr 3... Och då tog liksom tiden slut! Det tar ju en stund att komma igång, tänker jag!
Men, men, så länge får jag kika runt och samla inspiration, hittade till dig via KokaLal som ju också syr så otroligt mycket fint! :)
Ha det bra och fortsätt blogga!
/ Solmyranna, som mycket riktigt tycker det är lite småbökigt att kommentera från mobilen...

Pysselpinglan sa...

Har hittat hit ganska så nyligen och kommenterat flera gånger... Saknar kommentarer hos mig själv också det är tråkigt :p
Älskar verkligen mittentyget!!

Ullen sa...

Kollar ofta på din sida men är dålig på att kommentera. Du gör otroligt fina saker och jag är allt bra sugen på att beställa något till min pojk men vet ju inte vad jag ska välja. Älskar dina fickor!!

annas alster sa...

Hej ullen! Fickor och pojke, det låter som om han skulle ha ett par byxor! Har idag köpt supermjukt och tunt jeanstyg, mörkblått. Skulle vara fint med avvikande färg på muddar och i fickorna tex! :)

Jenny B sa...

Visst tittar jag, men är lite lat med kommentarerna. Jag är imponerad hur mycket fint du hinner sy.

Denice sa...

Jadu, jag älskar sakerna du syr, din blogg är en av de faktiskt ganska få jag prioriterar att gå in på. Men jag jobbar heltid, och den lilla fritid jag har ägnar jag åt att sy eller sticka, och så tittar jag igenom mina favoritbloggar då och då. Det där tyget med båtarna är jag också sugen på, men jag har alldeles för mycket tyg hemma för att det ska vara ok att köpa mer :-)

Fjällsnipans Alster sa...

Hej hej...
Jag är kvar... slinker in lite då och då å kikar här på alla dina fina saker du syr.

Sitter själv och funderar på vilka som faktiskt är inne och kollar på min sida.
Jag får ALDRIG kommentarer, men ser att det är många varje dag som är inne hos mig utan att lämna spår efter sig.

För visst är det KUL med komentarer :)

Kram Sofia

auriorai sa...

Jag brukar mest smygtitta. :)
Fet översta tyget var superfint tycker jag!
/Rebecca

Fröken Pimpinett sa...

Att kommmentera verkar inte fungera i Internet Explorer längre... Därför har jag varit dålig på att kommentera ett tag nu. Men läser det gör jag!

Syster Elin sa...

Hej, hej! Jag kikar fortfarande in! Inspireras och beundrar dina fina kreationer. Just idag blev det att jag spanade in dina fina fickor som du gör på många plagg, försöker mig på något liknande idag... får se hur det blir... :)

yvonne sa...

Supermysiga tyger! Särskilt det i mitten, jag stickar mest för tillfället, men längtar efter att sy också, blir inspirerad av mysiga tyger :)

HiLi sa...

Du syr absolut inte tråkiga saker! Massa fint!
Jättemysiga tyger det här. Det med segelbåtar får mig verkligen att längta efter sommaren!

Jonna sa...

Jag kommenterar nog ffa på facebook numera:)

annas alster sa...

Åh vad roligt att höra från er alla! Båda kända och okända läsare :)

Anonym sa...

Jag tittar ofta här. Du är så duktig!! Ska beställa något så småningom, min dotter är två månader nu. Med vänlig hälsning, Anna Sundberg

Alice BraLLan sa...

Åh, jag har verkligen varit sämst på att kommentera den senaste tiden. Men jag läser via mobilen när jag inte har tid att sitta framför datorn. Så jag har sett allt fint du gjort även om jag inte kommenterat så mycket.

Slow-Eva sa...

Exakt som för dig är det för mig :) Surfar mest från mobilen ovh då är det lite knepigt. Enklare på fb då.