torsdag 14 februari 2013

Sova gott?

När Magnus har kommit hem är så det så skönt att smita ifrån en stund - typ gå på toa ifred, laga mat utan någon som klättrar på en eller slänga iväg ett blogginlägg.

Den här pyjamasen sydde jag för någon månad sen och den är en riktig favorit! Synd bara att vi inte hinner använda den mer än en natt i sträck innan den är smutsig...


Mönstret är samma som till bonnapyjamasen, mitt favoritmönster på pyjamas! När Elsa var dryga halvåret började hon sova mycket på mage och då är det ju skönt med en modell utan knappar fram. Får se om Erik anammar hennes stil. Man kunde ju tänka att han skulle sova gott i sina fina pyjamasar. Men så är inte riktigt fallet. Eller ja, allt är ju relativt, men jag skulle gärna sova lite bättre om nätterna.

När vi började misstänka att Elsa inte behövde amma på natten av rent näringsmässiga skäl så körde vi projekt avvänjning: När hon vaknade på natten så bar Magnus henne tills hon somnade om. Jag vill minnas att det tog två, kanske tre nätter, sen sov hon hela nätterna. Det blir nog ett liknande försök med Erik snart. Får se om det funkar lika bra med honom, sömn och bebisar är ju ett kapitel för sig...

5 kommentarer:

Siri... sa...

Supermysig modell. Vad skulle en sån i strl 98 kosta?

Mariah sa...

Vilka fina saker du syr!

annas alster sa...

Hej Sara! Visst är den fin?! 300 kr tar jag för en sån pyjamas. Hälsningar Anna

Ingrid sa...

Hej fina du! Jag är dålig på att kommentera hos andra, men jag ville passa på att säga att du är min syfavorit för tillfället! Tänkte att det kunde pigga upp en trött mamma som är i behov av sömn :)Ser fram emot vad du ska sy härnäst!

HiLi sa...

Men du vilken fin! Å måste verkligen sy nya pamisar till min lillskrutta. Hon får fortfarande anv de hon har i strl 62 fast hon nu är en strl 74 :-/ Har alldeles för få i rätt strl. Precis som du säger så åker de till tvättstugan väldigt snabbt och då får man ta till de små som reserv.