tisdag 6 november 2012

Pippi på pippi

Det har blivit mycket pippimönstrat å det senaste. Jag blev väldigt förtjust i tyget när jag fick det och har sytt både beställningar, presenter och mössa+halsduk till Elsa. Inte så mycket kvar av min 1,5-metersbit...

När jag hälsade på på jobbet förra veckan passade jag på att ge min kollega Sara den här bodyn, samtidigt som jag lämnade en beställd mössa och halsvärmare till hennes son Max.


I fredags fick vi besök av nygamla vänner. Fina nyfödda Hedda fick en raglanbody och hennes storasyster Tuva fick sig en mössa.


Jag är så glad över att jag har lärt mig sy. Så fina och personliga presenter som man kan ordna på ett litet kick!

Roligt att se hur olika bodysarna blev i de olika utförandena. Raglanbodyn blev min favorit med de mönsterpassade ränderna. Är det förresten någon som har testat mönstret på raglanbody i senaste numret av Ottobre?

Förresten: Om du är intresserad av att beställa julklappar från annas alster kan det vara läge att hojta till nu. Tygsidan är uppdaterad och sylusten i topp! :)


8 kommentarer:

Thea sa...

Mmm, det är ett av det fina med att sy, jag håller med. Jättefint blev detta också. Snyggt med de vita knapparna. Lillebror har förresten en sån mössa - och den tr han elst om han själv får välja

Smilla sa...

Så fina plagg, klassiskt, stilrent och mycket snyggt!
Och visst är det kul att sy personliga presenter :)

BamBuu sa...

Väldigt "enkla" och fina kläder, snyggt!

malida form sa...

Smakfullt!
Är det pippityg från Lilofant?

annas alster sa...

Ja det är från lilofant. Glömde visst skriva det :)

annas alster sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Yena sa...

Jättefina plagg! Jag har precis beställt tyget, fast med blå botten. Längtar att få skapa av det! Jag har testat mönstret förresten!
Kolla in det här: http://yenas.blogg.se/2012/october/body-med-bilar.html
Det finns ett inlägg till, fast bilderna där är lite taskiga tyvärr...

Maria sa...

Men så gulligt!!