onsdag 31 oktober 2012

Älsklingstyg!

Jag fullkomligt älskar det här tyget! Det har en så härlig röd färg, och ekorrarna är ju bara för söta. Liandlo spottar ju ur sig nya fina tyger - de gör mig sannerligen fattig :)

Här i en body till Erik i storlek 62. Han växer så det knakar, mina omlottbodies i storlek 56 sitter jättefint på kroppen nu, men ärmarna är korta. Även den här nysydda kunde ju haft en centimeter till i ärmlängd som synes. Jag gillar verkligen den här knäppningen på axeln och håller som bäst på att rita upp det mönstret i nästa storlek.

Här ser ni Erik in action. Det är mycket fäktande och speciellt med högerarmen. Stålmannen liksom.Han är go han, skrattar massor och pratar tillbaka när man pratar med honom. Fäktar i babygymmet och är nöjd en stund själv. Snart ska jag vänja honom att vara i syrummet. Att somna till ljudet av symaskinen - kan det bli bättre?


2 kommentarer:

Thea sa...

Han är bra go han, din lille stålman! Och så fin i sin nya, snygga body. Och tyger är så fint, så fint, jag håller med. Har två plagg på g här hemma också.

Sara - Mamma till Max och bebis i magen sa...

Han är så go =)! Nu har jag bloggat om de fina grejerna med pippimönster =)! kul att ses igår!! KRAM