tisdag 30 oktober 2012

Med orange i siktet

Häromveckan var min kompis Åsa här för att beställa kläder till sin syster som väntar sitt första barn! Vad roligt det är att ha sällskap i syrummet, dra ut massa tyger och prata om färgkombinationer och modeller!

Extra spännande var det den här gången eftersom systerns favrotifärg var orange. Det är nog så långt ifrån min favoritfärg som man kan komma och kanske inte Åsas första val heller. Alltså försökte vi kika, inte på de tyger vi tyckte var de snyggaste, utan de som systern skulle uppskatta!


Lanskapstyget från Jofotex är ju en riktig klassiker och även om jag själv aldrig hade valt den färgen på kantband så tycker jag att det blev riktigt fint! Och byxorna, de älskar jag! Det röd-orangerandiga tyget är en favorit från E-slöjd som jag har sparat på länge. 

Kantbanden till bodyn, ja de bråkade något enormt med mig! Men det har jag förträngt nu, och eftersom muddväven jag använde är slut så hoppas jag att jag bara har snäll muddväv kvar i lådorna.

Ps: Jag har efter en påminnelse av snälla Syserine tagit bort ordverifieringen när man ska kommentera. Jag tycker själv att den är otroligt störig hos andra, och var inte medveten om att man var tvungen att gå igenom detta krångelmoment även hos mig. Så nu hoppas jag att det ska blir lättare för er att skriva en rad här. Må så gott!


6 kommentarer:

Anonym sa...

Tack duktiga Anna, jag är så nöjd! Kram Åsa

Elin-Märta sa...

Byxorna är underbara!

Tack för tipset om att ta bort ordverifieringen, jag visste inte ens att man kunde göra det, men nu är det gjort!

Och tack för idag! Kram

Linnéa sa...

Vilken fin kombination!

Smilla sa...

Fint set, kul med lite oväntade färgkombinationer.
Jag tackar för att du har tagit bort ordverifieringen...mycket enklare att komentera :)

Syserine sa...

vad fin kombo! jag visste faktisk inte att jag själv hade den före jag hade störd mig på det hos andra..

Thea sa...

Inte orange? Som är så fint! :-)
Jättesöt body i fina landskapstyget.
Men jag håller med om att det är så roligt med tittsällskap i syrummet.