onsdag 10 oktober 2012

Bä bä vita lamm har du någon filt?

För ett tag sen beställde jag tyger från Liandlo, och tyvärr fanns små fel på några av dem. Som kompensation fick jag välja en valfri meter tyg, och då passade jag på att ta något som jag aknske inte hade köpt i vanliga fall - Bä bä vita lamm!

Jag tycker att tyget är underbart fint och att lammen är väldigt söta och fint tecknade. Tillsammans med starkt turkos muddväv från Stoff och Stil blev det en fin filt!


Jag valde att kanta med den lite tjockare interlocken från Jny. Allt kändes bra tills jag tog mig en kik på baksidan. Katastrof! Kom att tänka på det där reglaget för tjockare tyger som Brallan ibland påminner mig om i sina inlägg. Flyttade på det, bytte inställningar och vips, så blev det bra!


Filt till salu! Ca 75*65 cm, 300 kr.


Nästa fredag bär det av! Då ska jag och Memmels morot åka till Syfestivalen. Tjoho! Och Erik såklart. Han får hänga med på ett hörn. Minns att jag såg massor av barnvagnar förra året, så det borde väl gå bra, eller vad tror ni? Om man kan tänka sig dela bil med en 5-veckors bebis och två trevliga tjejer så har vi en plats över. Ja, man ska ju gärna bo i Örebrotrakten också. Maila isåfall mig på anna.esbjorner at gmail.com

Nu blir det bondemys med Erik på magen. Gokväll!

8 kommentarer:

Thea sa...

Å, jag har också det tyget och tycker så mycket om det. Supermysig filt!

fante sa...

Fin filt :-) Du råkar inte ha direktlänk till Brallans blogginlägg?

Miiaoo sa...

Gillar din rubrik!! hihi..

Så fin filt!! Nån gång i framtiden ska jag ge mig på en filt med min bandkantare.

Fröken Pimpinett sa...

Vilken underbar filt!

Jonna sa...

Kul att det blev en filt av dina lamm också:) Fint med turkost, jag hittade ingen nyans som jag tyckte dög så jag körde på vit velour på baksidan och kantade med trikåkantband från Bibbi:)

Snurklan sa...

Superfin filt. Jag skulle om du har nån satsa på bärsjal/sele på tygfestivalen. Har själv gått på mässa med vagn och man blir lite låst tyvärr.

Alice BraLLan sa...

Underbar filt och alltid underbart roligt när någon fått glädje av det jag skrivit.

annas alster sa...

Hej! Det var inget specifikt inlägg jag tänkte på, utan hon tipsar ju om coverpro med jämna mellanrum, harven kategori på sin blogg tror jag.