onsdag 24 oktober 2012

Blivande favorit!

Jag faller ofta tillbaka på det enkla. Enkla modeller och enkla mönster. Randigt blir liksom aldrig fel, men prickigt är ju ändå strået vassare! Så glad jag blev när jag hittade den här Hilcojerseyn för en billig penning på Syfestivalen.


Mönster:
Kombinerat från tröja Ottobre 4/2011 och mitt ganska så modifierade bodymönster från 5/2006. Ett halveget mönster kanske man kan säga?

Material:
Underbart fin och skön prickig jersey från Sydilla. Rött från Jny till kantband. Jny har helt klart en finare röd färg på sin interlock än Liandlo, men frågan är om inte Liandlos är snäppet vassare att kanta med ändå? Ska med spänning prova Hilcos interlock som jag handlade på Syfestivalen. Den ska ju vara "bäst" enligt bandkantningskungen Brallan :)

Sämst:
Mina fina tryckknappar är snart slut. Ska vi beställa tillsammans, Elin-Märtas Ruta?

Bäst:
Att Erik kommer bli så fin i den här bodyn. Och att han sover så sött i vagnen :)

4 kommentarer:

Elin-Märta sa...

Jättesnygg body!

Jag vill gärna beställa lite knappar. Kan du inte maila en länk till det ställe du brukar beställa ifrån? Vi kanske kan ses nån dag nästa vecka? Vi har samma dagis-tider som ni nu :-)

Kram!

Smilla sa...

Åh så fin body, prickar är ju alltid såå fint!

Var brukar du beställa tryckknappar? Jag vill också ha i alla möjliga fina färger!

annas alster sa...

Här har ni länken: http://www.etsy.com/shop/mrwalrus2009?section_id=7087098&order=price_asc&page=1

Alice BraLLan sa...

Alldeles, alldeles underbar body! Förstår om den kommer att bli en favorit. *Tihi* vad glad jag blir för dina fina länkningar. Hoppas du gillar Hilcos interlock lika mycket som jag =). Den är så sträv och fin.