lördag 6 oktober 2012

Något nytt!

Ni vet det där med att fastna i gamla hjulspår. Det gör ju jag precis hela tiden när det gäller sömnaden. Jag får vara glad att ni fortfarande läser, för jag känner mig allt rätt så enofrmig ibland...

Nu har jag iallafall vågat testa nåt för mig nytt, nämligen att sticka ner raglansömmar med den aviga trippelsömmen. Jag tycker att det är jättesnyggt och en sån detalj kan göra väldigt mycket för ett plaggs finish. När jag stolt visade min man så sa han mja, mm, men tycker du verkligen att det är snyggt eller gillar du det bara för att det är så på köpta kläder? Som sybloggare kanske man snarare skulle fråga sig om man vill göra så bara för att "alla andra" gör det... :)
Men jo, jag gillar det verkligen på riktigt. Se så fint det blev! Sen vet jag inte om sömmen "ska" se ut precis såhär. Men det duger för mig iallafall.


Häromveckan beskrev Brallan så bra hur hon "siktade" för att sömmen skulle hamna rätt på framsidan och med min clear view foot var det faktiskt busenkelt! Att jag inte har testat förut!


Här har vi det färdiga plagget, en body till Erik i storlek 62 i det härliga Majorna från Liandlo. Fräscht med vitt till tycker jag! Nu är jag stolt över att ha lyckats med detta nya och funderar över vilket nästa plagg ska bli... :)

3 kommentarer:

od Andulky sa...

SNYGGT!

Linnéa sa...

Jätte fin!

Alice BraLLan sa...

Åh vad snyggt du fick till det på första försöket. Du är en naturbegåvning. Allt du tar i blir till guld liksom =)